Klik je hond - Arista fotografie

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Heeft u zich wel eens bedacht hoeveel overeenkomsten fotografie en "clicker" hondentraining hebben?

Als je hier goed over nadenkt best een heel aantal. Om maar eens met, misschien wel de belangrijkste, te beginnen: De perfecte timing. Alleen met een goede timing kom je tot het perfecte plaatje of de perfect uitgevoerde oefening. Maar ook het nadenken over de setting waarin je de foto of de oefening wil gaan uitvoeren is ontzettend belangrijk en zo zijn er nog vele overeenkomsten te bedenken. Het is dan ook vast niet voor niets dat vele honden liefhebbers beide passies (het fotograferen van en trainen met hun harige vriendjes) delen. Wilt u deze passies eens in een ontspannen vakantie verder verdiepen, dan is dit uw kans!

Van 15 t/m 22 juni verzorgt Les Chiens Sportives, in samenwerking met Arista fotografie de vakantie trainingsweek "Klik je hond". Een week waarin u zowel les zult krijgen in fotografie als in verschillende takken van door u gewenste hondensporten. U kunt dus bijvoorbeeld ‘s morgens fotografieles krijgen terwijl u s middags met uw maatje traint of andersom. Aan het eind van de week gaat u, naast hopelijk geïnspireerd en voldaan, ook met een heel aantal mooie foto's naar huis! U zult verblijven in de ruime gites met grote omheinde tuin van onze buren, alwaar u een ruime slaapkamer zult delen met een mede cursist. Per gite zullen er 4-6 personen verblijven. Er is op de slaapkamers voldoende ruimte voor uw maatje zijn eigen bench/mand. Bij aankomst zullen we u verwelkomen met een lekkere maaltijd. Verder zal het programma er als volgt uit zien.

*Zaterdag 15/6 +/- 19.00 aankomst met maaltijd.

*Zondag middag
14.00-17.00 theorie fotografie en clicker training.

*Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
08.30-10.00 theorie fotografie
10.00-12.00 jacht/apporteer sport
10.00-12.00 fotografie
14.00-16.00 behendigheid/trucjes
14.00-16.00 fotografie

*Woensdag fotografie wandeling.

*Zaterdag 22/6 uiterlijk 10.00 vertrek.

Wanneer: 15 t/m 22 juni 2919
Lokatie: Chez Penot en omgeving van Charras
Door wie: Les Chiens Sportives en Arista fotografie, op onze websites vind u meer informatie over ons: www.leschienssportives.com en www.arista-fotografie.nl
Voor wie: Iedereen die de passies fotografie en honden training deelt.
Hoeveel plek: minimaal 5 personen, maximaal 10 personen.
Wat heeft u nodig: een fotocamera waar u in ieder geval diafragma- en sluitertijdvoorkeur kunt instellen (bij twijfel kunt u contact opnemen met Arista fotografie), uw harige vriendje en veel goede zin!
Kosten: 520,- euro Per persoon.

Voor vragen of aanmelding mailt u met info@leschienssportives.com

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu